image

Asam Garam Kehidupan

Assalamualaikum Mengimbau kenangan bersama dengan Shaklee pasti ada manis dan pahitnya. Saat-saat pahit yang saya tidak boleh lupakan adalah ada sebulan tu sales tak masuk langsung. Untuk pertama kalinya uv saya 0 sedangkan kawan-kawan lain cemerlang dan gemilang masa closing. Saya dah mula patah semangat tapi mujur ada insan yang menjadi tulang belakang saya selama […]... Read More
cropped-shaklee07.png image

Produk Dikaji Terbukti Berkesan

Assalamualaikum Kepada yang belum mencuba produk Shakl€€ ni pasti tertanya-tanya macam mana produk ni boleh bantu saya untuk jadi lebih sihat. Bagi yang telah mencubanya tiada soalan sebegini hanya senyuman lebar dan tambah order lagi. Untuk makluman semua produk ni bukanlah ubat tetapi ia adalah suplement @ vitamin @ makanan tambahan. Kesemua maksudnya adalah sama […]... Read More
image image

Jana Pendapatan Dengan Masa Yang Terluang

Assalamualaikum Pernahkah anda berasa bosan dan mempunyai banyak masa tang terluang?. Ini kerap berlaku pada hujung minggu apabila cuti. Hari terasa nak keluar berjakan-jalan tapi poket pula agak menipis isinya sedangkan bil banyak yang belum dijelaskan lagi. Saya ingin syorkan kepada anda agar kita gunakan masa yang terluang tersebut dengan menjana pendapatan. Dengan cara ini […]... Read More
image image

Mudahnya Untuk Jana Side Income

Assalamualaikum Sekarang ini pelbagai cara untuk tambah pendapatan. Pelbagai cara boleh dibuat untuk mencari side income. Bila mula-mula menceburkan diri dalam business online sekadar suka-suka untuk cari side income. Kalau kita rajin side income ini boleh bantu untuk jana pendapatan tetap untuk kita. Ada juga yang mendapat pendapatan lebih daripada gaji bulanan pendapatan tetap kita. […]... Read More

Mulakan Perniagaan Dengan Mudah Tanpa Modal

Assalamualaikum Memandangkan sekarang ini barang semuanya mahal-mahal. Jika dulu pendapatan kita dalam lingkungan RM1300 sidah cukup memadai untuk menampung seisi keluarga. Namun sekarang serba serbi semuanya mahal. Walau bagaimanapun kehidupan terpaksa diteruskan juga. Jika kita rajin segala bebanan ini akan dapat diselesaikan dengan cara yang mudah. Tambahan pula kehidupandi kota besar yang memerlukan kos yang […]... Read More
image

Sahabat Baik Setia Bersama

Assalamualaikum Set dua bff ni memang pujaan ramai. Set cantik ESP dan Vitamin C merupakan gabungan mantop. Badan kita memerlukan protein yang cukup tau. Klu tak ada protein badan jadi lemau dan tak bertenaga. sudah tentu ini akan ganggu hormon dan kulit muka akan nampak berkedut dan tua daripada usia sebenar. Manakala vitamin c selain […]... Read More
image image image

Set Gastrik Pilihan Hati

Assalamualaikum… Shaklee mempunyai banyak produk yang sesuai dengan keperluan kita semua. Dalam banyak-banyak produk produk pertama yang saya amalkan masih tetap nenjadi pujaan hati. Saya mula kenal Shaklee dengan menggunakan ESP.  Apa yang paling saya suka pasal ESP ni adalah tiada lagi masalah gastrik. Syukur Alhamdulillah. Kalau dulu setiap kali gastrik datang menyerang pasti saya […]... Read More
image image image

Jana Pendapatan Walaupun Bergelar Mahasiswa

Assalamualaikum Percaya atau tidak dengan zaman taknologi yang serba canggih ini student pun boleh jana pendapatan sendiri. Kalau 10 tahun yang lalu ayah dan mak mesti susah hati bila anak nak masuk Universiti. Perasaan bangga, suka dan rungsing semua bermain di kotak fikiran mereka terutama insan yang bergelar ayah. Perbelanjaan untuk anak ke Universiti mahal […]... Read More
image

Buat Belian Suplement Tanpa Keluarkan Wang Sendiri

  Assalamualaikum Pasti ramai yang beranggapan untuk kekal sihat kita perlu membelanjakan sejumlah wang yang banyak. Sebenarnya tanggapan seperti itu harus dihapuskan dalam kotak memori pemikiran kita kerana ianya adalah tidak benar. Ada cara untuk kita terus kekal sihat dengan mengambil vitamin suplement tambahan ini tanpa mengeluarkan modal. Di zaman ekonomi tengah gawat-gawat begini eloklah […]... Read More
image

Pendapatan Suri Rumah Lebih Lumayan

Assalamualaikum Hari ini kita bercerita santai-santai saja. Sebagai seorang suri rumah adakah anda perasan kita bawa duit RM50 untuk ke pasar balik rumah tengok berapa saja barang yang dibeli. Begitulah nilai wang sekarang dalam keadaan ekonomi yang gawat ini. Kalau dulu seorang suri rumah tugasnya hanyalah menguruskan rumah tangga, anak-anak dan suami saja. Tapi kini […]... Read More