Tiada Lagi Masalah Senggugut Setiap Bulan

Assalamualaikum

Gla dan wanita memang tidak dapat dipisahkan lagi. Kenapa Gla ramai sangat orang suka. Mari kita baca sedikit info berkaitan Gla ini.
Tiada lagi masalah senggugut setiap bulan
GLA (asid gamma linolenik) sering menjadi pilihan wanita untuk membantu mengekalkan kesihatan sepanjang kitaran haid bulanan. GLA ialah asid lemak omega-6 yang digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan prostaglandin – bahan yang berperanan untuk mengawal atur pelbagai proses dalaman tubuh.

Selain minyak biji bunga matahari sebagai sumber asid lemak Omega-6, produk ini juga diperkaya dengan vitamin E bagi menyokong dan menguatkan sistem imun serta mengekalkan keutuhan sel.

Antara fungsi lain Gla ini adalah:
* Menggalakkan kesihatan secara menyeluruh
* Menyokong sistem imun
* Minyak borej mengandungi pati GLA semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.

Berdasarkan pengalaman saya sendiri adalah saya dulu waktu datang bulan period tu tidak tetap tarikhnya. Ada masanya sampai dua bulan tidak datang period. Mula-mula tu ingat sudah mengandung.

Sehingalah saya berjumpa dengan doktor pakar sakit puan dan beliau sahkan sata ada endromolisis. Penyakit ini ada kaitang dengan period saya yang tidak teratur.

image

Selepas itu saya mula mengamalkan pengambilan Gla ini setiap hari secara konsistent. Alhamdulillah perubahan pertama yang saya rasa adalah period datang tetap pada tarikhnya setiap bulan. Selain itu, masalah senggugut yang saya alami pada hari pertama datang period telah tiada lagi. Kalau dulu saya sampai perlu berjumpa dengan doktor untuk masalah sengugut ini kerana sakit tang tidak terhingga.

image

Untuk pengetahuan semua juga pengambilan Gla ini juga membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat di wajah kita. Ini kerana Gla membantu menstabilkan hormon dalam badan kita. Bila hormon sudah stabil barulah jerawat malu hendak tonjolkan diri.

Pendek kata pengambilan Gla secara konsistent dapat membantu kita untuk kekal lebih sihat dan anggun selalu.

Testimoni sebenar:

image

Untuk sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi saya di talian ☎️0193465419

One thought on “Tiada Lagi Masalah Senggugut Setiap Bulan

  1. betul tu..gla memang bagus untuk haid yang tidak teratur..malah bukan itu sahaja senggugut pun kurang dan kulit pun bertambah cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge