Set Budget Untuk Bantu Tingkatkan Susu Ibu

Assalamualaikum

Pasti ibu-ibu akan rasa stressnya apabila susu badan makin berkurangan atau ada yang susu badan tiada langsung. Memori yang paling indah adalah dapat memberikan susu badan kepada bayi comel kita.

Penyusuan Bayi

 

Ada kalanya cara permakanan kita yang kurang berkhasiat juga merupakan salah satu faktor susu badan berkurangan.

Justeru itu para ibu sekalian usahlah berasa stress kerana ini akan memburukkan lagi keadaan. Kita sepatutnya memcari jalan untuk mengatasi masalah yang sedang dihadapi ini.

Saya ingin mengesyorkan agar para ibu yang mempunyai masalah kurang susu badan ini untuk mengamalkan pengambilan ESP dan juga Alfaffa.

Set Budget Penyusuan

Ramai para ibu telah mencubanya dan mereka amat berpuas hati. Perlu diingatkan bahawa anda mesti tahu teknik yang betul untuk menambah susu badan. Pengambilan suplement tambahan hanyalah salah satu usaha untuk membantu untuk tingkatkan susu badan kita.

Kita mesti mengamalkan konsep supply and demand. Konsep ini amat mudah sekali kerana kita bekalkan khasiat untuk tubuh badan dan hasilnya kita memperolehi susu badan yang mencukupi untuk si comel. Alasan sibuk di pejabat sehinggakan tiada masa untuk pam susu sebagai stok bukan menjadi isu sekarang. Ini kerana rata-rata pejabat membenarkan para ibu mengambil sedikit masa waktu bekerja untuk pam susu badan.

Saya berasa amat gembira apabila memdapat reaksi positif para ibu yang stok susu banyak sehinga penuh peti sejuk setelah amalkan Set budget penyusuan ini.

Set budget tingkatkan susu badan

Untuk sebarang oertanyaan bolehlah menghubungi saya di talian ☎️0193465419

One thought on “Set Budget Untuk Bantu Tingkatkan Susu Ibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge