Perlukah Kita mengambil Shklee OmegaGuard™ ini…

Assalamualaikum..
Mungkin ramai di luar sana beranggapan semua minyak ikan adalah sama.  Jadi kenapa kita perlu keluarkan duit yang banyak untuk mendapatkan Shaklee OmegaGuard ini.  Sayang duit bukan atau adakah ianya satu pembaziran?
Tepuk dada tanya selera dan hati.  Kita inginkan yang terbaik untuk diri dan keluarga kita atau sebaliknya. Untuk pengetahuan semua Shaklee OmegaGuard ini bukanlah sekadar minyak ikan biasa saja. 
Informasi ringkas Shaklee OmegaGuard.
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.
Shaklee OmegaGuard™ ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard™ membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Selain daripada itu, Shaklee OmegaGuard  juga amat baik untuk menggalakkan pertumbuhan mental untuk orang dewasa dan juga kanak-kanak.
Shaklee OmegaGuard juga merupakan hot item bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan mereka.  Ini kerana Shaklee OmegaGuard bertindak lebih pantas dalam proses pembakaran lemak dalam badan.  Sekaligus boleh menurunkan berat badan dengan lebih cepat.
Bagi mereka yang iingin megurangkan paras kolestrol dan tekanan darah bolehlah mengamalkan Shaklee OmegaGuard ini.
Daripada pengalaman saya sendiri tujuan utama saya mengambil Shaklee OmegaGuard adalah kerana saya mengalami masaalah asma yang teruk.  Hidup saya terpaksa bergantung dengan menggunakan nubelizer.  Pergerakkan dan aktiviti riadah saya juga amat-amat terbatas kerana saya mudah letih dan cepat penat.
Selain untuk mengatasi masaalah asma saya mengambil Shaklee OmegaGuard ini untuk adalah untuk menurunkan berat badan.  Terlalu sukar untuk saya mencari pakaian yang sesuai dengan bentuk badan yang besar ini
Testimoni Shaklee OmegaGuard

THE SHAKLEE DIFFERENCE
SENTIASA SELAMAT
SENTIASA BERKESAN
SENTIASA MESRA ALAM
Untuk info lanjut atau pesanan : 
Shaklee Independent Distributor 
☏ Sms/whatsapp : 019-3465419 / 019-2917838
♛ email: norains78@gmail.com
COD Area:Shah Alam, Klang, Petaling Jaya & Subang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge