image

Cyst Boleh Dirawat Tanpa Dibedah

Assalamualaikum Beberapa kajian jelas menunjukkan bahawa fibroid atau cyst berlaku disebabkan beberapa kombinasi faktor. Antara 4 Faktor Utama adalah  : 1. Hormon Estrogen yang berlebihan. – fibroid atau cyst adalah ketumbuhan sel yang bergantung pada estrogen. Jika hormon estrogen dan progesteron dalam badan anda tidak seimbang, anda pasti berisiko untuk mendapat penyakit ini. Keadaan seperti […]... Read More
image image

Sakit Belakang @ Slip Disc Semakin Pulih Tanpa Pembedahan

Assalamualaikum Pada masa sekarang sakit belakang atau lebih mudah dikenali sebagai slip disc bukan lagi masalah baru di Malaysia. Slip disc bukan saja berlaku dikalangan orang tua malahan golingan muda kini kerap mengalaminya. Sakit Belakang, Punca Dan Cara Mencegah Sakit belakang menduduki tangga kedua dalam masalah neurologikal (sistem saraf), kata Pakar Bedah Tulang Belakang, Dr […]... Read More
image image

Set Kesuburan Pilihan Ramai Dan Mampu Milik

Assalamualaikum Terasa sunyi apabila rumah tiada bunyi suara teriak dan tangisan budak-budak. Setiap pasangan yang berkahwin pasti inginkan zuriat. Adalah dinasihatkan agar sekiranya anda telah berkahwin lebih daripada 6 bulan dan masih belum mempunyai tanda-tanda hamil maka anda dinasihatkan untuk membuat pemeriksaan doktor. Antara produk yang dicadangkan adalah set kesuburan yang terdiri daripada: 1.Vitalea with […]... Read More
image

Asam Garam Kehidupan

Assalamualaikum Mengimbau kenangan bersama dengan Shaklee pasti ada manis dan pahitnya. Saat-saat pahit yang saya tidak boleh lupakan adalah ada sebulan tu sales tak masuk langsung. Untuk pertama kalinya uv saya 0 sedangkan kawan-kawan lain cemerlang dan gemilang masa closing. Saya dah mula patah semangat tapi mujur ada insan yang menjadi tulang belakang saya selama […]... Read More
cropped-shaklee07.png image

Produk Dikaji Terbukti Berkesan

Assalamualaikum Kepada yang belum mencuba produk Shakl€€ ni pasti tertanya-tanya macam mana produk ni boleh bantu saya untuk jadi lebih sihat. Bagi yang telah mencubanya tiada soalan sebegini hanya senyuman lebar dan tambah order lagi. Untuk makluman semua produk ni bukanlah ubat tetapi ia adalah suplement @ vitamin @ makanan tambahan. Kesemua maksudnya adalah sama […]... Read More
image image

Jana Pendapatan Dengan Masa Yang Terluang

Assalamualaikum Pernahkah anda berasa bosan dan mempunyai banyak masa tang terluang?. Ini kerap berlaku pada hujung minggu apabila cuti. Hari terasa nak keluar berjakan-jalan tapi poket pula agak menipis isinya sedangkan bil banyak yang belum dijelaskan lagi. Saya ingin syorkan kepada anda agar kita gunakan masa yang terluang tersebut dengan menjana pendapatan. Dengan cara ini […]... Read More
image image

Mudahnya Untuk Jana Side Income

Assalamualaikum Sekarang ini pelbagai cara untuk tambah pendapatan. Pelbagai cara boleh dibuat untuk mencari side income. Bila mula-mula menceburkan diri dalam business online sekadar suka-suka untuk cari side income. Kalau kita rajin side income ini boleh bantu untuk jana pendapatan tetap untuk kita. Ada juga yang mendapat pendapatan lebih daripada gaji bulanan pendapatan tetap kita. […]... Read More

Mulakan Perniagaan Dengan Mudah Tanpa Modal

Assalamualaikum Memandangkan sekarang ini barang semuanya mahal-mahal. Jika dulu pendapatan kita dalam lingkungan RM1300 sidah cukup memadai untuk menampung seisi keluarga. Namun sekarang serba serbi semuanya mahal. Walau bagaimanapun kehidupan terpaksa diteruskan juga. Jika kita rajin segala bebanan ini akan dapat diselesaikan dengan cara yang mudah. Tambahan pula kehidupandi kota besar yang memerlukan kos yang […]... Read More
image

Sahabat Baik Setia Bersama

Assalamualaikum Set dua bff ni memang pujaan ramai. Set cantik ESP dan Vitamin C merupakan gabungan mantop. Badan kita memerlukan protein yang cukup tau. Klu tak ada protein badan jadi lemau dan tak bertenaga. sudah tentu ini akan ganggu hormon dan kulit muka akan nampak berkedut dan tua daripada usia sebenar. Manakala vitamin c selain […]... Read More
image image image

Set Gastrik Pilihan Hati

Assalamualaikum… Shaklee mempunyai banyak produk yang sesuai dengan keperluan kita semua. Dalam banyak-banyak produk produk pertama yang saya amalkan masih tetap nenjadi pujaan hati. Saya mula kenal Shaklee dengan menggunakan ESP.  Apa yang paling saya suka pasal ESP ni adalah tiada lagi masalah gastrik. Syukur Alhamdulillah. Kalau dulu setiap kali gastrik datang menyerang pasti saya […]... Read More